Design interior

La Chambres d’Or evitam să aplicăm rețete de amenajare, ci mai curând urmărim să aflam dorințele clienților noștri și să cream un interior care să reflecte personalitatea acestora.

Calitatea și armonia sunt principii de bază ale serviciilor pe care le oferim. Pentru optimizarea acestora, etapizăm drumul parcurs de la primele întâlniri în care identificăm nevoilor și dorințelor clientului, până la punerea în operă a tuturor elementelor ce compun amenajarea dorită.

Citește itinerariul propus de noi

1. Într-o primă etapă identificăm tema proiectului – adică discutăm despre necesități funcționale, estetice și de nivelul de dotare sau echipare a spațiului ce trebuie amenajat, cât și despre bugetare, oferind consultanță în acest sens.
Tot în această etapă vom realiza un releveu al spațiului, necesar pentru demararea lucrărilor de proiectare.
Acest pas este urmat de realizarea planurilor de compartimentare și de mobilare (2D), însoțite de referințe de atmosferă.
După aprobarea acestora se vor realiza perspectivele 3D, adică imagini ale spațiilor sau ariilor stabilite împreună cu beneficiarul.

2. A doua etapă – proiectarea tehnică – presupune realizarea proiectului tehnic de execuție ce cuprinde planuri de compartimentare cotate, planuri de coordonare a instalațiilor termice, electrice și sanitare, planuri și secțiuni ale plafoanelor și pardoselilor, precum și schițe de mobilier și stereotomii de finisaje.
În această etapă ne ajutăm clienții să aleagă principalele obiecte de decor – obiecte sanitare termice și electrice, perdele, draperii, corpuri de iluminat, obiecte de artă, decorațiuni.

3. În a treia etapă implementăm tot ce a fost proiectat anterior. Le oferim clienților noștri consultanță în vederea alegerii furnizorilor pentru finisaje interioare sau exterioare, a furnizorilor sau producătorilor de mobilier, obiectelor de decor sau sanitare.
Urmărim respectarea proiectului de amenajare prin vizite pe șantier, oferind asistență tehnică atunci când este necesar.

Acesta ar fi demersul propus de noi, pentru a ajunge să realizăm interioarele pe care și le doresc clienții noștri.