11
Artă

Știm cât de importante sunt detaliile și cum acestea aduc un mare plus-valoare spațiilor amenajate de noi. Pentru aceasta, încercăm să-i aducem pe clienții noștri cât mai aproape de frumos, de ceea ce se întâmplă în artă fie ea clasică sau contemporană; definitivând atmosfera spațiilor create cu lucrări de artă, atât pictură, sculptură, obiect, instalație, cât și mozaicuri sau pictură murală, sustinuți fiind în acest demers de artiștii cu care colaborăm.

Design Interior

La Chambres d’Or evitam să aplicam rețete de amenajare, ci mai curând urmărim să aflam dorințele clienților noștri și să cream un interior care să reflecte personalitatea acestora. Calitatea și armonia sunt principii de baza ale serviciilor pe care le oferim. Pentru optimizarea acestora, etapizam drumul parcurs de la primele întâlniri în care identificam nevoilor și dorințelor clientului, până la punerea în opera a tuturor elementelor ce compun amenajarea dorită.

11
11
Evenimente / Instalații

Evenimentele ne incită și ne stârnesc imaginația. De aceea am creat o serie de servicii care deservesc aceasta zona a pieței. Fie că este vorba de o nunta, un botez, un festival, târg, stand expozițional sau pur și simplu o petrecere, ne ajutam clienții să accesorizeze sau să modeleze integral acel eveniment.

În procesul de organizare găsim întotdeauna numitorul comun intre dorințe și necesitați, intervenind cu soluții estetice creative și funcționale. Implicarea noastră poate începe de la crearea identității vizuale, până la crearea decorurilor și chiar producerea unor elemente decorative ce intra în amenajarea evenimentului.