Si-Lounge

Amplasamentul C [~Si:] se află într-una dintre fostele hale ale fabricii de calculatoare Pipera. Având în vedere configurația halei și tema de proiectare a clientului am urmărit o estetică industrială pentru a ne conforma vocabularului arhitectural al spațiului și al zonei. Natura era în plin proces de redobândire a spațiului la momentul la care am vizitat pentru prima dată hala dezafectată. Conceptul s-a bazat pe această imagine de sit industrial invadat de vegetație. Localul este împărțit în două zone majore, zona aferentă barului și un open space, ce pot lucra independent în cazul închirierii acestuia. Zona vitrată a halei este orientată către terasă pentru a asigura un acces cât mai facil la exterior și la zona de food cort situată acolo, pe timpul verii. Barul, central, transparent, filtrează imaginea curții. Proiectarea și execuția s-a efectuat în decurs de trei luni cu ajutorul și dedicația unei echipe compuse din oameni pasionați din diferite domenii.

Denumire proiect:C [~Si:] Lounge
Tip proiect:HoReCa
Localizare:București
An:2018
Status:finalizat
Echipa:
Alexandru Mihai Popescu, arhitect - PMAA
Monica Alina Păduraru, artist - Chambres d'Or
Loredana Enache, arhitect
Bogdan Veb, arhitect, AFORM
Cristina Caragheorgheopol, arhitect - Colaj
Constantin Hyp, designer grafic - Round Birds
Fotografii:Laurian Ghinițoiu