11
Artă

Știm cât de importante sunt detaliile și cum acestea aduc un mare plus-valoare spațiilor amenajate de noi. Pentru aceasta, încercăm să-i aducem pe clienții noștri cât mai aproape de frumos, de ceea ce se întâmplă în artă fie ea clasică sau contemporană; definitivând atmosfera spațiilor create cu lucrări de artă, atât pictură, sculptură, obiect, instalație, cât și mozaicuri sau pictură murală, sustinuți fiind în acest demers de artiștii cu care colaborăm.

Chiar dacă nu colaborăm pe zona de amenajări, dar îți dorești artă pentru un spațiu deja amenajat, sau dacă vrei să faci cuiva un cadou deosebit, poți sa ne spui ce iți dorești și vom face tot posibilul să îți îndeplinim dorința. Poți arunca o privire în portofoliul nostru existent de lucrări sau dacă nu gasești ceva ce-ți place la artiștii cu care colaborăm, poți comanda lucrarea dorită.

Cum funcționează? Ne contactezi telefonic sau pe e-mail (datele de contact le vei găsi în secțiunea CONTACT) și ne spui ce iți dorești, iar noi iti vom răspunde în cel mai scurt timp pe mail și îți vom da o estimare de timp și costuri pentru lucrarea dorită.

Design Interior

Așadar itinerariul propus de noi este următorul:
1 Într-o primă etapă identificăm tema proiectului – adică discutăm despre necesități funcționale, estetice și de nivelul de dotare sau echipare a spațiului ce trebuie amenajat, cât și despre bugetare, oferind consultanță în acest sens.
Tot în această etapă vom realiza un releveu al spațiului, necesar pentru demararea lucrărilor de proiectare.
Acest pas este urmat de realizarea planurilor de compartimentare și de mobilare (2D), însoțite de referințe de atmosfera.
După aprobarea acestora se vor realiza perspectivele 3D, adică imagini ale spatiilor sau ariilor stabilite împreună cu beneficiarul.

2 A doua etapă – proiectarea tehnică – presupune realizarea proiectului tehnic de execuție ce cuprinde planuri de compartimentare cotate, planuri de coordonare a instalațiilor termice, electrice și sanitare, planuri și secțiuni ale plafoanelor și pardoselilor, precum și schițe de mobilier și stereotomii de finisaje.
În această etapă ne ajutăm clienții să aleagă principalele obiecte de decor – obiecte sanitare termice și electrice, perdele, draperii, corpuri de iluminat, obiecte de artă, decorațiuni.

3 În a treia etapă implementăm tot ce a fost proiectat anterior. Le oferim clienților noștri consultanță în vederea alegerii furnizorilor pentru finisaje interioare sau exterioare, a furnizorilor sau producătorilor de mobilier, obiectelor de decor sau sanitare.
Urmărim respectarea proiectului de amenajare prin vizite pe șantier, oferind asistență tehnică atunci când este necesar.

Acesta ar fi demersul propus de noi, pentru a ajunge să realizăm interioarele pe care și le doresc clienții noștri.

11
11
Evenimente / Instalații

Evenimentele ne incită și ne stârnesc imaginația. De aceea am creat o serie de servicii care deservesc această zonă a pieței. Fie că este vorba de o nuntă, un botez, un festival, târg, stand expozițional sau pur și simplu o petrecere, ne ajutăm clienții să accesorizeze sau să modeleze integral acel eveniment.

În procesul de organizare găsim întotdeauna numitorul comun între dorințe și necesităti, intervenind cu soluții estetice creative și funcționale. Implicarea noastră poate începe de la crearea identității vizuale, până la crearea decorurilor și chiar producerea unor elemente decorative ce intră în amenajarea evenimentului.